Welzijn
Bewegen en sport

Deysha Koeiman: sportparkmanager

Maak kennis met sportparkmanager Deysha. Zij is sinds 3 juni gestart als Sportparkmanager bij onze mooie organisatie.

Annemieke Westenberg
Medewerker secretariaat & huisbezoeken
0 min leestijd
15
June 2024
Over dit artikel
Team Welzijn Diemen
0 min leestijd
15
June 2024

Mogen we even voorstellen?

Deysha Koeiman, onze nieuwe collega sportparkmanager.

Deysha is geboren in Amsterdam-Oost, maar voornamelijk opgegroeid in Almere. Daar verhuisde zij met moeder, zusjes en broertje naar toe toen zij 9 jaar was. De overstap van ‘de grote stad' naar Almere ging voor haar geruisloos.

Deysha is van jongs af aan al sportief ingesteld. Zij koos daarom na de basisschool voor de Echnaton school, een zg. sportieve school, waar zij alle ruimte had om haar sporttalent verder te ontwikkelen: basketbal! Deysha heeft misschien niet echt de lengte die je verwacht bij een basketballer, maar zoals zij zelf zegt: “Ik laat me niet makkelijk uit het veld slaan!”

Na de middelbare school koos zij voor een HR-opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Maar al tijdens haar studie en diverse bijbaantjes kwam zij er achter dat HR toch niet helemaal ‘haar ding’ was. Want zij voelde zich meer thuis in de rol van opbouwwerker, wat zij een tijdje heeft gedaan op IJburg: de straat op, sociale contacten met jongeren, helpen en natuurlijk bewegen en sport!

Zij heeft zelf een tijdje gebasketbald in de eredivisie en speelt nu eerste divisie. En ja, ze heeft ook in Diemen gespeeld, niet heel lang, maar zij kent wel heel wat sportverenigingen in Diemen. Deysha geeft nog steeds trainingen en clinics.

En toen kwam de functie van sportparkmanager bij Welzijn Diemen voorbij. Een logische vervolgstap voor haar. Een baan met alle ingrediënten die haar aanspreken: sociaal werkveld, coaching, hulp, jongeren, sport, contacten. In de gesprekken met Welzijn Diemen klikte het direct en de platte organisatie met korte lijnen sprak haar ook aan.

Naast (natuurlijk) basketbal, houdt Deysha ook van koken en bakken, een bioscoopje met haar vriend en zon/zee/strand-vakanties. En van haar Chiwawa.

Deysha is inmiddels vol enthousiasme gestart bij Welzijn Diemen en ziet een mooie toekomst in Diemen! Hopelijk ook met een eigen woning voor haar en haar vriend, want ook op dat gebied is zij toe aan een volgende stap.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer